nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Lábatlani Sirályok / Hírek / Sirályok versenyben oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Sirályok versenyben
Oroszlányban a Vért SE kajak-kenu kupáján a Sirályokat 24 versenyző képviselte. Egy ezüsttel és 18 bronzéremmel tértek haza.
Közeledik a kajakos szezon vége, már csak egy őszi hónap, és kezdődnek a tornatermi foglalkozások, de addig is megtesznek mindent az ifjú Sirályok a csillogó érmekért.
Idén esős napon küzdöttünk Oroszlányban a Vért SE kajak-kenu kupáján, a kellemetlen idő ellenére megyénk egyesületei, szakosztályai 160 versenyzőt állítottak rajthoz köztük a Sirályokat 24 versenyző képviselte.
Egyesületünk egy ezüstérmét Hacsa Adrienn szerezte, de azt, hogy mindannyian helytálltunk mi sem bizonyítja jobban mint a 18 bronzérmünk.
Feltétlenül kiemelésre érdemes Ambrus Judit, Bugány Márk, Pintér Róbert és Várvölgyi Patrícia kiváló teljesítménye. A lányok váltóversenyében Emmer Bianka, Hacsa Adrienn, Vámos Anna csapatunk, a fiúknál Balogh Dominik, Király Patrik, Tóth Patrik állhatott közülünk a dobogó harmadik fokára.
A gyerekek felkészítésén folyamatosan dolgozó Schrenkné Simon Ildikó és Hacsa Attila itt, a versenyen is segítségemre volt, a következő versenyünkre, Tatára Verbánszky János edzőtársunk is kíséri a csapatot.
Számunkra ez a megyei verseny fontos esemény, hiszen itt mérhetjük meg legjobban az ismerős versenyzők között csapatunk fejlődését. Az előző évek sikereit idén mindenképpen túlszárnyaltuk, bízom benne, hogy folyamatos munkánk eredménye később is sok szép érem lesz.

Sujbert Levente
egyesületi elnök

[ 2010.09.07. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-