nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Sok a kutya-Fogadjunk örökbe! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Sok a kutya-Fogadjunk örökbe!
Telt házzal üzemel a Bogáncs Kutyaotthon Esztergomban. A menhelyen 60-70 állat él.

A kutyaszeretők örökbefogadhatják kedvencüket és a szükséges papírok aláírása után az állatot egyből haza is vihetik az érdeklődők. A kutyusokat chippelve adják át a családoknak, a felnőtt szukákat pedig ivartalanítják is.

A menhely dolgozói az elszállítást követően is figyelemmel kísérik a kutyusok sorsát, az új tulajdonosoknak bizonyos időközönként vissza kell jelezniük a Bogáncs felé az állat állapotával kapcsolatban. A Kutyaotthon 5 éves fennállása óta eddig több, mint 1200 állat talált gazdára.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.10.26. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-