nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Sopron - Selmecbánya közötti rönktolás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Sopron - Selmecbánya közötti rönktolás

A rönktolás célja A Sopron-Selmecbánya közötti rönktolás célja a Nyugat- Magyarországi Egyetem jogelődje, a –röviden- Selmeci Akadémia és annak egykori professzorai, diákjai és szellemisége ellőt való tisztelgés valamint emlékezés a 270 éves alapításra, mellyel nemcsak Magyarország, hanem egész Európa első műszaki felsőoktatási intézménye jött létre. Résztvevők A rönktolás résztvevői a Nyugat- Magyarországi Egyetem (Erdőmérnöki Kar, Faipari Mérnöki Kar, Közgazdaságtudományi Kar) hallgatói. Valamint számítunk más „testvérkarokról” származó hallgatókra illetve a Nyugat- Magyarországi Egyetemen végzett hallgatókra is.

A résztvevők augusztus 5-én és 6-án a 10. számú főúton keresztül áthaladnak településünkön Is Rönktolás útvonalának megtekintése


[ 2006.08.02. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek