nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Sószoba oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Sószoba
Tizenhárom négyzetméteres sószobával gazdagodott a Zengő Óvoda és Bölcsőde.

Sószobával gazdagodott a városi Zengő

Tizenhárom négyzetméteres sószobával gazdagodott a Zengő Óvoda és Bölcsőde. A helyiség kialakításához a Lábatlan Nagyközség Közösségi Céljaiért Alapítvány kuratóriuma 165 ezer, a Hölgyek Lábatlanért egyesület 40 ezer forintttal járult hozzá, illetve Rácz István, az önkormányzat egyik bizottságának külsős tagja tiszteletdíjából 35 ezer forintot ajánlott fel a sószoba létrehozásához. Ráczné Fülöp Erzsébet intézményvezető elmondta, a felső légúti megbetegedések gyakoriak az óvodások körében. Reményeik szerint - hetente kétszer - ezen segíteni tud a kis terem.

F. K


[ 2009.09.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek