nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Sport oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Sport
Kistérségi sporttábor-komplex szabadidősport program

Elindult a kistérségi komplex szabadidősport program megvalósítása: sporttáborok, és -napok, teljesítménytúrák szerepelnek a programban.Az Esztergomi Kistérség még 2007. februárjában fogadta el sportkoncepcióját, amelyben fontos szerepet szánt a gyermeksport mellett a szabadidő hasznos eltöltésének is. Az elfogadott koncepcióban foglaltak gyakorlati megvalósítására a kistérség 4 pályázatot is benyújtott az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztériumhoz. A kistérség a pályázati támogatásokból az idei évben 3 bentlakásos gyermeksport tábort szervez az alábbiak szerint:

2008. június 23-29. Bajót,  labdarúgó-és úszó tábor
2008. július 21-27. Pilismarót: nyári strandsportok tábora
2008. augusztus 11-17. Lábatlan, evezős tábor
A Táborba jelentkezni a Kistérség településeiről lehet e-mail-en keresztül Székely Zoltán programfelelősnél:
Cím: Székely Zoltán, kisterseg@esztergom.hu; z.szekely@invitel.hu

Az idei évben második alkalommal rendezik meg a bajóti labdarúgótábort a kistérség legtehetségesebb 5-8. osztályos gyermekei részére. A Baranya István, Merényi Tamás, Székely Zoltán, Hummel Rudolf által az országban elsőként megálmodott kistérségi utánpótlás válogatott – soraiban lábatlani, nyergesi, bajóti, táti, esztergomi és pilismaróti gyermekekkel – már be is mutatkozott 2a májusi sportnapon Bajóton, ahollegyőzték a párkányi Déli Régió csapatát. Az ifjú focisták a pilismaróti strandsportok táborában a festői szépségű Dunakanyarban tölthetnek el egy felejthetetlen hetet a térség gyermekei. Az egy hét alatt a strandröplabda, a strandfoci és a street-ball játssza majd a főszerepet, szakavatott edzői kíséret mellett.

A lábatlani evezős tábort a kistérség a Lábatlani Sirályok vizisport egyesület szakmai közreműködésével valósítja meg. A táborokkal párhuzamosan egy komplex szabadidősport programot is megvalósít a kistérség. A program lényege, hogy a térség minden településén megvalósítanak egy-egy sport-és szabadidőprogramot. A bajóti íjászverseny, a táti lovasvereny után május 31-én az Esztergom-Kertvárosban vizifoci-torna lesz.

forrás: www.kemma.hu


[ 2008.05.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
Hummel Rudolf menedzser