nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Sport-Napközis Tábor oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Sport-Napközis Tábor
Június 27-július 1. között. Gyalog- és kerékpártúra, bowling, horgászat, lövészet, vízi foglalkozás, kreatív játékok és még sok érdekes elfoglaltság
Kedves Gyerekek!

Végre itt a várva várt VAKÁCIÓ! Ha szeretnél „uncsizás” és számítógépezés helyett inkább játszani és sportolni, akkor várunk!
Június 27-július 1. SPORT-NAPKÖZIS TÁBOR az suliban!!!
Gyalog- és kerékpártúra, bowling, horgászat, lövészet, vízi foglalkozás, kreatív játékok és még sok érdekes elfoglaltság vár Rátok! Egy napot az esztergomi élményfürdőben is eltöltünk.
A tábor részvételi díja 8000 Ft, amely tartalmazza a programok költségét, valamint napi háromszor jól lakhatsz belőle.

Elsősorban 3.-6. osztályosok jelentkezését várjuk!
Jelentkezni lehet június 25-ig Schrenk Péternél a 06/20-5590-590-es telefonon, vagy a schrenkpeti@gmail.com e-mail címen.

[ 2011.06.16. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-