nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Labdarúgás / Hírek / Sportgála értékelés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Sportgála értékelés
A Kistérség első alkalommal rendezte meg sportgáláját 2008. március 30-án a Dobó Katalin Gimnázium tornacsarnokában. Értékelés.

Óriási érdeklődés kísérte az első kistérségi sportgálát Esztergomban!

A Kistérség első alkalommal rendezte meg sportgáláját 2008. március 30-án a Dobó Katalin Gimnázium tornacsarnokában. A gála már reggel fél kilenckor kezdetét vette. A gálát Tóth Zoltán Bajót Község Polgármestere és Varga Ferenc Csaba Esztergom Város Rendőrkapitánya nyitotta meg. A gála a kistérség településeinek gyermekcsapatai részvételével megtartott gyermek labdarúgótornával kezdődött. Valamennyi település képviseltette magát a tornán, így mintegy száz gyermek kergette felváltva a bőrgolyót a megnyitót követően. A mérkőzések nagyon jó hangulatban és szép számú érdeklődő mellett folytak. A mérkőzések szünetében az éppen pihenő csapatok részére Székely Zoltán a Kistérség közbiztonsági referense tartott interaktív foglalkozásokat az ifjúságvédelemmel, bűnmegelőzéssel és prevencióval kapcsolatban. A foglalkozások elsöprő sikert arattak a gyermekek körében. A torna döntője hatalmas izgalmakat hozott a házigazda Esztergom és Nyergesújfalu csapatai között. Az óriási hangulatban lezajlott mérkőzést óriási csatában a Nyergesújfalu csapata nyerte. A torna második helyzete az Esztergom, 3. pedig Tát csapata lett. A torna gólkirálya a nyergesújfalui Horváth Attila lett. A tornán a dobogós csapatok kupákban, érmekben és oklevélben részesültek. A legjobb mezőnyjátékos és a legjobb kapus is díjazásban részesült. A díjakat Tóth Zoltán Bajót Polgármestere, Varga Ferenc Csaba Esztergom Város Rendőrkapitánya, Buzánszky Jenő az Aranycsapat tagja, Hrutka János többszörös válogatott labdarúgó, a Ferencváros egykori bajnokcsapatának tagja és Kiss Rigó László megyés püspök adta át. A gyermektorna után az esztergomi és dorogi öregfiúk barátságos mérkőzése és a táti mazsorettek fellépése színesítette a gálát. Este fel hatkor következett a gála fénypontja, amikor az Esztergomi Kistérség Fc, soraiban Tóth Zoltánnál Bajót polgármesterével, Czermann János Süttő polgármesterével, Novák Lajos Dömös polgármesterével a Ferencváros All Stars csapatával játszott ünnepélyes gálamérkőzést. A kezdőrúgást az egykori válogatott Ferencsvárosi labdarúgó Zavadszy Gábor árvái végezték el. A meccset óriási érdeklődés kísérte, hiszen telt ház volt a Dobóban. A Fradiban Pályára lépett többek között Hrutka János, Nagy Zsolt, Limperger Zsolt, Páling Zsolt, Bánki József, Máthé János és Kiss Rigó László megyés püsök is. A meccset vágülis a Fradi nyerte nagy csatában 8-4-re. A kistérség csapatában parádés teljesítményt nyújtott Tóth Zoltán Bajót község polgármestere, a kistérségi csapat kapusa, és Merényi Tamás is, aki két gólt is rúgott a Fradinak.

Hummel Rudolf az Esztergomi Kistérség Fc játékos-menedzsere, a gála főszervezője elmondta, hogy a gála hatalmas sikert aratott, a visszajelzések és a mintegy száz kistérségi gyermek mosolygós, megelégedettséggel telt arca a közel 400 érdeklődő a bizonyíték, hogy érdemes volt megszervezni a gálát, amelyet jövő évben is meg kívánnak rendezni.

A gyermektornán sajnálatosan megsérült lábatlani játékosnak Király Zoltánnak mihamarabbi felépülést és gyógyulást kívánnak a szervezők!


[ 2008.04.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
Együtt a két csapat.