nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Sportgála Esztergomban oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Sportgála Esztergomban
Püspök védte a Fradi kapuját Esztergomban

Vasárnap rendezték az I. Kistérségi Sportgálát a Dobó Gimnázium csarnoknyi tornatermében. Focival kezdtek, vetélkedtek, majd focival zártak. Kezdetnek, Fradi-, Esztergom- és Dorog-öregfiúkkal, Buzánszkyval, püspöki kapuvédelemmel, nem volt rossz…

A 200 forintos belépőjegyből befolyt összeget a lábatlani Kuckó Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat részére ajánlották fel a szervezők. A szolgálat a pénzt 150 gyermekkorú lány humán papillomavírus (HPV) rákkeltő típusa elleni védőoltásához használja fel. 

A délelőtti diákmeccsek, biztonsági játékok után négy órakor a két szomszédváros öregfiúi képviselték a felnőttebb korosztályt a zöld műanyagon, majd következett a gála csúcsa, az Esztergomi Kistérség – Ferencváros All Stars összecsapás. Utóbbi csapat érdekessége, hogy a kapuban egy volt esztergomi, a ma már Szegeden szolgáló Kiss-Rigó László püspök állt. És feküdt. És vetődött. A mezőny legjobbjaként talán.

Csapatában neves és ismert, volt fradisták, válogatottak és vérbeli ferencvárosiak. A kistérségnél meg legalább tizenöt vezető, polgármester, osztályvezető, igazgató stb. stb. –mindenki a maga területén ugyanolyan hevesen irányíthat, mint most, a pályán – vagy a pálya széléről.

Kitartásuk dicsérendő, még ha a profik lei is iskolázták őket. Bizony, az egyébkéánt ragyogóan tiszta sportcsarnokban elporolták kissé őket: az első félidő 4:1-gyel, a  meccs  9:4-gyel zárult.

Szép volt, várjuk a folytatást!

forrás: www.kemma.hu


[ 2008.04.02. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek
-
-