nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Sporttal a Közös Európáért oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Sporttal a Közös Európáért
Ezzel az elnevezéssel európai stafétafutás érte el településünket 2003. március 31-én délután. A futás alkalmával gyerekek és felnőttek követték az aznap Szomorról induló menetet. A művelődési ház előtt Boda Csaba alpolgármester úr fogadta a sportolókat, majd köszöntője után felkötötte a stafétára lábatlan szalagját. A mazsorettek ünnepi produkcióval köszöntötték a futókat. Másnap 13 órakor Török István polgármester úr indította útjukra a fiatalokat, illetve a stafétát az újabb táv teljesítésére Bajna irányába.
[ 2003.04.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek