nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Sport hírek / Sportvezetői összejövetel oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Sportvezetői összejövetel
A Komárom-Esztergom megyei sportszövetségek szövetsége február 3-án, Tatabányán,tartotta megalakulásának 20 éves évfordulóját.

Beszámoló sportvezetői összejövetelről

A Komárom-Esztergom megyei sportszövetségek szövetsége február 3-án, Tatabányán, a megyeháza nagytermében, tartotta megalakulásának 20 éves évfordulóját. Az ünnepi ülésen, a jelenlegi sportági szövetségek vezetőin kívül, az elmúlt húsz évben aktívan tevékenykedő sportvezetőket is meghívták. A KEM SZÖSZ elnöke, Horváthy Lóránt, mondott ünnepi beszédet, majd a megyei sport hivatal akkori elnöke, dr. Partali László emlékezett meg az időszakról. Őt követően, dr. Henkey István, a SZÖSZ első elnöke szólt a jelenlévőkhöz. Ezután a vendégek között, jelenlévő Buzánszky Jenő, beszélt a Rajna-Pfalz tartománnyal megkötött kapcsolatról. Azok a sportvezetők, akik az elmúlt időkben, sokat tettek sportágukért a megyében, díszoklevelet és szerény ajándékot vehettek át. Lábatlant Fizel József, judo edző, a sportág városi meghonosítója képviselte, ezen az ünnepségen, aki abban az időben, a megyei judo szövetség első demokratikusan választott elnöke volt.


[ 2011.02.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-