nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Kézilabda / Hírek / Strandkézi eredmény oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Strandkézi eredmény
A Lábatlani Egyetértés Sportegyesület 5 férfi és 4 női csapat részvételével strandkézilabda tornát rendezett augusztus 23-án, vasárnap.

Kistérségi Strandkézilabda Torna Lábatlanon

Az Esztergom- Nyergesújfalu Többcélú Kistérségi Társulás támogatásával a Lábatlani Egyetértés Sportegyesület 5 férfi és 4 női csapat részvételével strandkézilabda tornát rendezett augusztus 23.-án vasárnap. Az egész napos rendezvényen színvonalas mérkőzéseket láthattak a jelenlevők. A torna legjobb női játékosa Kétyi Renáta lett a Lábatlan csapatából, a legjobb férfi játékosnak a lábatlani öregfiúk csapatából Lovas Imrét választották. Khéner László SE Elnök megköszönte a kistérség támogatását és szeretné ha a jövőben minél több tömegsport rendezvények adna helyet a lábatlani sportpálya.

A torna végeredménye:

Férfiak: Nők:
1. Tarján 1. Tatabányai Vulkán
2. Dorog 2. Lábatlan 1
3. Baj 3. Lábatlan 2
4. Lábatlan 4. Tarján
5. Lábatlani Öregfiúk


A kistérségi sport programsorozat a lábatlani strandfoci tornával folytatódik szeptember 5-én szombaton.


[ 2009.09.01. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek