nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Judo / Hírek / Süttői eredmények oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
Süttői eredmények
Március 21-én, Süttőn diák B korosztály Magyar Kupáját rendeztük meg. A verseny után a 10 év alattiaknak, és a serdülőknek rendeztünk versenyt.

Március 21-én, szombaton, Süttőn diák B korosztály Magyar Kupáját rendeztük meg. A verseny után délután, a 10 év alattiaknak, és a serdülőknek rendeztünk versenyt.

Összesen 33 szakosztály, 213 judokája mérlegelt. Nagyon jó körülmények között tudtuk megrendezni a versenyt. Ezért az iskola igazgatójának, és a Polgármester Úrnak köszönetet kell mondanunk. A zökkenőmentes lebonyolításhoz a szülők, és az idősebb versenyzők segítsége kellett. Magyar Kupán elért eredményeink:

Lábatlan:

2. helyezett, POLHAMMER GERGŐ
3. helyezett, SZABÓ NIKOLETTA

A meghívásos verseny eredményei:

Lábatlan:

1. AMBRUS JUDIT, MOLNÁR DÁNIEL, KÁRPÁTI PÉTER, KITKA KADOSA, KÓSA DÁVID, VIRÁG KRISZTIÁN.

2. MOLNÁR ÁKOS

3. MOLNÁR DORINA, GERMUSKA SÁNDOR, CZIVÁN BALÁZS, FERENCZI ISTVÁN,BOGNÁR BENDEGÚZ, BÁTHORY RUDOLF, VARHOL SÁNDOR, MOCZKÓ DÁVID.

Edzők: Id. és ifj. Fizel József, és Batizi Dániel.


[ 2009.03.31. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek