nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Sport / Judo / Hírek / Süttői eredmények oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Süttői eredmények
A lábatlani judo szakosztály az elmúlt hétvégén rendezte idei utolsó versenyét, ez a diák „C” korosztály országos bajnoksága volt, amit Süttőn rendeztünk.
Több mint 30 szakosztály 142 judokája lépett tatamira, akik közül sokan korukat meghazudtolva színvonalas judot mutattak be. Sokak szerint a rendezés megfelelő volt.

A versenyzők és a nézők tájékoztatása elektronikusan, LCD tv-ken keresztül történt. Egy versenyzőnk volt eredményes, KRAJCSOVSZKY MÁTÉ aki a +55 kg ban 3. lett. Azért hogy itt rendezhettük ezt a versenyt, köszönetet kell mondani Süttő polgármesterének CZERMANN JÁNOSNAK és az iskola igazgatójának SÁRDI TIBORNAK.

Valamint a SZAKOSZTÁLY tagjainak és a SZÜLŐKNEK csupa nagy betűvel. MÁTÉNAK gratulálok.

Vasárnap, 8-án a szakosztály életében először csapatbajnokságon vettünk részt a junior korúakkal. Van 4 junior lányunk és hogy indulni tudjunk, egy főt kellett igazolni. Így csapatunk sajnos minden mérkőzésén hátránnyal kezdett, de a célt elértük, pontszerző helyen végeztünk 4-ek lettünk.

A CSAPAT TAGJAI: BARICSA VIKTÓRIA - TATABÁNYAI HERMAN DSE, HÉDAI MELÁNIA, HÉDAI MÓNIKA, BALOGH ORSOLYA, BOROS ANNAMÁRIA - Saját nevelésűek.

A csapat tagjainak gratulálok és köszönöm a szereplést.

Felkészítő edzők: id. és ifj. FIZEL JÓZSEF, CSERNOVICZKY CSABA.

[ 2009.11.09. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek