nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Szakmai Holcim-ötletek tavaszi hóolvadás előtt oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Szakmai Holcim-ötletek tavaszi hóolvadás előtt
A katasztrófahelyzetek elleni védekezés építési megoldásairól is volt szó a lábatlani mérnökszakmai előadáson.

Hogyan védekezzünk árvizek, természeti katasztrófák, szélsőséges időjárási viszonyok ellen? Erre a kérdésre segít választ találni a Holcim Zrt. közreműködésével kezdődött, Mérnökszakmai megoldások – Tűz-, víz-, katasztrófaálló építés című szakmai előadássorozat. A téma jelentőségét fokozza, hogy a tavaszi hóolvadását követően újabb árvízveszélyre lehet számítani Magyarországon.

Az egyre gyakrabban előforduló természeti katasztrófák, a szélsőséges időjárási körülmények a korábbinál átgondoltabb, korszerűbb és biztonságosabb építési megoldásokat kívánnak. A Magyar Mérnöki Kamara és a Magyar Építész Kamara által szervezett, több várost érintő előadássorozat célja, hogy a szakma és az érdeklődők számára bemutassa, hogyan csökkenthető az esetleges árvíz, belvíz, vihar, földrengés vagy tűz okozta kár.

A Holcim Hungária Zrt. már a 2010-es árvíz kapcsán bizonyította elkötelezettségét és felkészültségét, amikor a Beston Monolit Ház árvízi újjáépítési programjára alapozva a természeti katasztrófáknak ellenálló, monolit vasbeton technológiai és építészeti megoldásokat ajánlott. A cég most megosztja tapasztalatait az érdeklődőkkel.

F.K.

Forrás: www.kemma.hu


[ 2012.02.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-