nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / "Szakmát adunk!" oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
február 2021
előre
"Szakmát adunk!"
A Tatabánya-Oroszlány Szakképzés-szervezési Társulás gondozásában megjelent a Szakmát adunk! című kiadvány.

Megjelent a Szakmát adunk! kiadvány

A Tatabánya-Oroszlány Szakképzés-szervezési Társulás gondozásában megjelent a Szakmát adunk! című kiadvány. A kiadvány célja népszerűsíteni a szakmákat és a szakképzést a fiatalok körében. Dr. Kancz Csaba alpolgármester, a TISZK elnöke szerint egy jó szakmával sikeres életpályát lehet elérni, mint mondta, egyre nagyobb szükség van jól képzett, megbízható szakemberekre, akik tudásukkal segítik hazánk gazdasági fejlődését.

Az alpolgármester kiemelte, egy jó szakmunkás bizonyítvány és a szakma szeretete akár biztosabb megélhetést is jelenthet egy fiatal számára. Az útmutató tartalmazza többek között az egyes szakmák jellemzőit, az iskolák jegyzékét és az ösztöndíjak listáját is a 2011/2012-es tanévre.

Pap Tibor szerkesztő elmondta, a környék nyolcadik évfolyamos tanulóihoz juttatják el a Tatabányán és Oroszlányban tanulható szakmák jellemzését. Hozzátette, minden információ elérhető a www.szakmatadunk.hu honlapon is.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2011.02.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-