nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Szakrendelések változásai oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Szakrendelések változásai
A szemészeti és urológiai szakrendelések rendelési idejének változásairól december és január hónapokban az alábbiakban tájékozódhatnak:

Szemészet

December 23-án és 30 -án a szemészeti szakrendelés elmarad. Ezeken a napokon Nyergesújfalun lesz helyettesítés 9-12 óráig.
Dr. Zöld Antal


Urológia

Az urologia szakrendelés szabadság miatt 2014. december 24-től - 2015. január 15-ig elmarad. Az asszisztens által elvégezhető beavatkozásokra
2014. december 31-én, 2015. január 7-én és január 14-én 8-tól 10 óráig lehet jelentkezni (katéter csere, Inj. beadása, szakorvosi javaslat meghosszabbítása stb.) szabadság ideje alatt az ellátás az esztergomi kórház urológiai szakrendelésén vagy pénteki napokon a dorogi szakrendelésen történik 8-14 óráig. Gyermekszakrendelés Esztergomban csütörtöki napon 12-14 óráig van. Előzetesen regisztráltatni kell a szakrendelések épületében.
Dr. Almási Mária

[ 2014.12.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-