nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Szalézi évforduló és kiállítás Nyergesújfalun oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Szalézi évforduló és kiállítás Nyergesújfalun
Idén ünnepli a Szalézi Rend alapításának 150. és az iskola alapításának 90. évfordulóját a Szalézi-Irinyi Középiskola Nyergesújfalun.

Az ünnepség része lesz novemberben egy képzőművészet kiállítás is. A tárlaton a tervek szerint az érdeklődők régi diákok által készített alkotásokat láthatnak majd. A szervezők ebből az alkalomból várják a Szaléziben végzett rajztanárok, keramikusok, ötvösök, üvegművészek, lakberendezők, fotósok vagy virágkötők jelentkezését május 15-ig.

Bővebb felvilágosítás az alábbi elérhetőségek valamelyikén kérhető:
E-mail: iskola@ nyuszi.sulinet.hu vagy gelencser.gezane@freemail.hu
Telefon: 06-33/504-210
Fax: 06-33/504-381

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.02.24. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek