nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Szaporodnak a hitelpanaszok oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Szaporodnak a hitelpanaszok
Megugrott a bankok hitelezési gyakorlatával kapcsolatos panaszok száma, ezért a pénzügyi felügyeletnek meg kellett erősítenie ügyfélszolgálatát.
A civil szervezeteknél is 20-25-ször annyian reklamálnak, mint korábban. Az ügyfelek egyebek mellett azt kifogásolják, hogy a hitelintézetek díjat szednek például a futamidő-hosszabbításért, holott tavaly novemberben 9 kereskedelmi bank arról állapodott meg a pénzügyminiszterrel, hogy ezt ingyenessé teszik.

Egyre többen panaszkodnak a tájékoztatás hiányosságai, az egyoldaldú szerződésmódosítás, a jutalékok megváltoztatása, illetve a szolgáltatások minősége miatt is. Futamidő-hosszabbítást egyébként január közepéig 1200-an kértek, a devizahitel előtörlesztését 4100-an kezdeményezték, forint alapúvá alakítását pedig 900-an igényelték.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.02.06. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek