nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Szavazzon! Településőr Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Szavazzon! Településőr Lábatlanon
Településőr foglalkoztatására nyújtott be igénylést Lábatlan az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumhoz. Cél a közbiztonság erősítése.

A közrend- és közbiztonság erősítése érdekében egy fő településőr foglalkoztatásához nyújtott be támogatási kérelmet településünk az Igazságügyi és Rendészeti Minisztériumhoz. Pozitív döntés esetén a településőr foglalkoztatásának költségeit központi forrásból fedezik.

A településőr  egyebek mellett a helyi rendeletek betartását ellenőrzi, szerepet vállal a forgalomirányításban, a közrend és köztisztaság fenntartásában, védi a közvagyont, közreműködik a településrendészeti feladatok ellátásában. A településőr kényszerítő eszközt nem alkalmazhat, azonban jelzése esetén a rendőrség soron kívül intézkedést ketdeményez.
Lábatlan igényét az Esztergomi Rendőrkapitányság is támogatta.

A minisztérium a beérkezett igények alapján - a forrás függvényében - minden hónap 25. napjáig dönt.

Kapcsolódó cikk

Ön szerint szükség van Lábatlanon a közbiztonság javítására?


 
Igen.
Igen.
179 szavazat
 
 
Nem.
Nem.
119 szavazat
 

[ 2009.10.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
Igen.
Nem.