nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Székesiek lábatlani programja oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Székesiek lábatlani programja
A Székesi Testvérgyülekezet 2011. augusztus 19. és augusztus 22. közötti lábatlani programjai

SZÉKESI TESTVÉRGYÜLEKEZET KÜLDÖTTSÉGÉNEK LÁBATLANI PROGRAMJA

- Augusztus 19-én, pénteken este érkezik a 15 tagú székesi küldöttség Lábatlanra. Fogadás a gyülekezeti teremben.
- Augusztus 20-án (szombaton) délelőtt a csoport részt vesz a nyergesújfalui Szent István téren tartandó augusztus 20-i megemlékezésen. Délután kirándulás Lábatlan testvértelepülésére, a felvidéki Karvára.
- Augusztus 21-én, vasárnap délelőtt 10 órakor ünnepi istentisztelet a lábatlani református templomban, melyen Igét hirdet: Nagytiszteletű Bíró László székesi lelkipásztor. Az istentisztelet keretében elhangzanak ének-és zeneszámok, szolgál a Halasi István Református Ifjúsági Kórus. Délután 5 órai kezdettel kötetlen alkalom lesz a volt Petőfi Sándor Általános Iskolában, melyen lehetőség nyílik erdélyi testvéreinkkel való beszélgetésre, ismerkedésre. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
- Augusztus 22-én, hétfőn reggel a csoport visszaindul Erdélybe.

[ 2011.08.20. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-