nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Szelektív hulladékgyűjtési lehetőségek oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Szelektív hulladékgyűjtési lehetőségek

Településünkön 2005. augusztusától lehetőség nyílt a háztartásokban keletkező használt sütőolaj leadására a Hullám Vendéglőben hétfői napokon 8-18 óra között. 2005. decemberétől a Szent Miklós Gyógyszertárban (Zalka ltp. 33.) a lejárt szavatosságú, illetve feleslegessé vált gyógyszerek helyezhetők el térítésmentesen a gyógyszergyártók, és forgalmazók által létrehozott Reciclomed Kht. által kihelyezett edényekben. A település közintézményeiben összesen 9 darab szárazelemgyűjtő tartály található, melyekbe a használt ceruza-, góliát-, lapos- és gombelemek gyűjthetők. A tartályok tartalmát az idei évtől a hazai hordozható elem és akkumulátorforgalmazók által alapított RE’LEM Kht részére adjuk át. A háztartások elektronikai hulladékait a Produkat Kft . (Nyergesújfalu, Bécsi út 19.) veszi át térítésmentesen. A cég a begyűjtött hulladékok bontását és újrahasznosításra való alkalmassá tételét végzi el. A Kft magánszemélyektől, önkormányzatoktól térítésmentesen veszi át a háztartási kis-, és nagygépeket, számítástechnikai berendezéseket, nyomtatókat, faxokat, hangtechnikai berendezéseket, elektronikai berendezéseket, szabályzókat, világító eszközöket, kábeleket, motorokat, adagoló automatikákat, gépjárművek villamos berendezéseit.


[ 2006.05.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek