nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Szélmalomharc a vandalizmus ellen! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Szélmalomharc a vandalizmus ellen!
Néhány óra alatt megrongálták a múlt hét pénteken kihelyezett táblát a Cementgyári lakótelepen lévő játszótéren.

Néhány óra alatt megrongálták a múlt hét pénteken kihelyezett táblát a Cementgyári lakótelepen lévő játszótéren. Az Önkormányzatnak minden évben jelentős kiadást jelent a szórakozásból megrongált játékok, eszközök, táblák pótlása és javítása.

Ha Önnek is elege van a vandálokból, az elcsúfított környezetből, a rongálásból, akkor hívja az 517-500 telefonszámot, vagy írjon a polghiv@labatlan.hu címre, ha rongálás, károkozást tapasztal. A hatóságok teljes szigorral lépnek fel a vandálok ellen.
Az Önkormányzat idén elnyert pályázat alapján tovább folytatja az arcfelismerő minőségű térfigyelőkamerák telepítését. A lábatlaniak lokálpatriotizmusára építve, a hatóságokkal összefogva a barbár kisebbség rongálása megelőzhető - Csak együtt sikerül!


[ 2015.04.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek