nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Szemételhelyezés feltételei a sportpálya konténerénél oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Szemételhelyezés feltételei a sportpálya konténerénél

Tisztelt Lakók!
Ez úton szeretnénk felhívni a figyelmüket, hogy a lábatlani sportpálya mögött található konténerben csak a pincéknél keletkező hulladék helyezhető el. Aki egyéb jellegű hulladékot (kommunális, építési) helyezel a konténerben a hulladékgazdálkodásról szóló törvény alapján 50.000 Ft-igterjedő pénzbírsággal sújtható. A háztartásokban keletkező többlethulladék gyűjtésére alkalmas zsák, melyet a hulladékszállításért felelős közszolgáltató (AVE Tatbánya Rt.) elszállít, a polgármesteri hivatal 9. számú irodájában vásárolható 244 Ft-os áron. A lábatlani lakosok jogosultak évente 2000 kg építési törmeléket elhelyezni a nyergesújfalui hulladéklerakón. A lerakáshoz szükséges nyomtatvány a Hivatal 9. számú irodájában igényelhető.
[ 2006.10.19. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek