nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Szeméttelep rekultivációja oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Szeméttelep rekultivációja
A bezárt lábatlani szeméttelep rekultivációja 2013. június 20-án megkezdődik 100%-os állami támogatással

FELHÍVÁS !

Lábatlan Város Önkormányzata ezúton tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a bezárt lábatlani szeméttelep rekultivációja 2013. június 20-án megkezdődik.
A Duna- Vértes Köze Regionális Hulladékgazdálkodási Társulás megbízásából, melynek településünk tagja, az Annavölgy-2012 Konzorcium végzi a rekultiváció kivitelezési munkáit 100%-os állami támogatással.
A munkálatok a rézsürendező földmunkával kezdődnek, majd ezt követően a szigetelés készül, illetve befejezésül a terület lefedése és füvesítése történik meg. A rekultivációs munka a tervek szerint novemberben zárul.
A munkavégzés során elkerülhetetlen lesz, hogy a szükséges anyag- és gépszállítás városunkon keresztül történjen, amihez megértésüket és türelmüket kérjük.Dinnyés István
polgármester


[ 2013.06.17. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-