nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Szemfüles szomszédok oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Szemfüles szomszédok
A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya bűnmegelőzési pályázatot hirdet lakóközösségek részére.

A bűncselekmények megelőzése és az áldozattá válás megelőzése érdekében írt ki pályázatot a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya.

A Provictim áldozatvédelmi projekt keretében belül megvalósuló Szemfüles szomszédok elnevezésű program célja, hogy felhívja a figyelmet az egymást segítő lakóközösségek fontosságára és a jogsértések megelőzési lehetőségeire. A vagyonvédelem egyik leghatékonyabb eszköze, ha lakókörnyezetben élők odafigyelnek egymásra.

A pályázat célkitűzése, hogy a megyében olyan összetartó lakóközösségek alakuljanak ki, melynek tagjai segítik egymást.

A pályázatban előnyt élveznek azok a közösségek, akik a környezetükben élő időskorúakra, egyedül élőkre, gyermekekre különös figyelmet fordítanak, közösen építik lakókörnyezetüket, vagyonvédelmi eszközöket is alkalmaznak a biztonságuk érdekében és akik vállalják, hogy a nyár folyamán szomszédoló pikniket szerveznek, ahol bűnmegelőzési fórumnak is helyt adnak.

Pályázni a mellékelt adatlap benyújtásával lehet 2014. május 30-ig. A pályázatokat a bunmeg@komarom.police.hu e-mail címre vagy levélben a Komárom Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Bűnmegelőzési Alosztály nevére a 2800 Tatabánya, Komáromi utca 2. címre várja a rendőrség.


[ 2014.05.06. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-