nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Szemtanút keresnek oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Szemtanút keresnek
Halálos kimenetelű közlekedési baleset miatt nyomoz az Esztergomi Rendőrkapitányság.

Halálos baleset miatt keresi a szemtanúkat az esztergomi rendőrség

Halálos kimenetelű közlekedési baleset miatt nyomoz az Esztergomi Rendőrkapitányság. Augusztus 8-án este fél 7-kor Süttő külterületén egy szlovák rendszámú autó előzni kezdte az előtte haladó négy gépkocsit, miközben a sorban második, sötétített üvegű, sötét színű autó is előzésbe kezdett. A manőver során a szlovák autó megpördült, a szalagkorlátnak, majd egy fának ütközött. A gépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette, egy 9 éves gyerek pedig súlyos sérüléseket szenvedett. A szemtanúk bejelentést tehetnek személyesen a rendőrségen vagy a 107-es segélyhívó telefonszámon.

A kapitányság elsősorban a sötét színű, sötétített üvegű gépkocsi vezetőjének és a szintén megelőzött, a gépkocsi sorban legelöl haladó, szürke Audi gépkocsi vezetőjének, továbbá annak a sárga vagy fehér színű kisméretű autó vezetőjének a jelentkezését várja, amely szemből, Süttő irányából közlekedett és a baleset helyszínén meg is állt, de a rendőri intézkedés megkezdése előtt távozott.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.08.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-