nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyházi hírek / Szeretetfutár… oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Szeretetfutár…
Szükséget szenvedők és segíteni szándékozók műsora. Szeretve adni, és örömmel elfogadni. Adásidő minden második kedd 19.15-20.00 h-ig
A Mária rádió első szolgáltató műsora

Egy új szolgáltató műsorral jelentkezünk! A mi rádiók teljes mértékben hallgatóinktól függ. A rádió fennmaradásához és működéséhez, és fejlődéséhez szükséges adományokon túl, sok-sok ima és jó szándék árad felénk önöktől kedves hallgatóink! Most rajtunk a sor, hogy saját lehetőségeinkkel élve mi is adjunk valamit önöknek. A mi adottságunk, hogy az éter hullámain keresztül életre keltjük a közösségben szunnyadó erőket, a keresztény lélekben mindig jelenlévő jobbító szándékot, segíteni akarást, együttérzést és szolidaritást. Ezekkel az erőkkel vesszük fel a küzdelmet, az egyre terjeszkedő szegénység ellen, hogy a hétköznapi dolgok, eszközök, szolgálatok világán keresztül ajándékozzuk egymásnak a segítés örömét. Ez a műsor adni szeretne az adni tudóknak, hogy adhassanak. Adni szeretne az szükséget szenvedőknek, hogy tudjanak örömmel elfogadni, hiszen itt családban vagyunk, csak egy kicsit tágasabb családban!

Köszöntik önöket a műsor készítői: Földy Éva, Vargha Csilla, Pölöskei Judit és Kovács János.
Segítőink: Magyar Katolikus Karitász, Tomka Lea, Szekeres László
Első adás 2011. november 8. 19.15
Telefonszámok adásidőben: 06/1-374-0904
Üzenetrögzítő a nap 24 órájában: 06/1-706-7310

Telefonon keresztül a műsoridőben felajánlhatunk: Használaton kívüli, de még jó állapotú háztartási eszközöket, ruhákat, tartós élelmiszereket, babaholmikat, szolgálatokat és szolgáltatásokat, lehetőleg olyan módon, hogy emberi találkozások, esetleg kapcsolatok szülessenek közben, hogy a szeretet gesztusait megélhessék, mint az adni tudó és az elfogadni vágyó testvéreink!
Aki nem szeretne élő adásban kérni, számukra Szekeres László technikusunk jóvoltából egy a hét minden napján napi 24 órában működő üzenetrögzítős telefonszolgálat áll rendelkezésükre, a 06/1-706-7310 telefonszámon. Erre már két hete van lehetőség, és ahová már érkeztek is kérések és felajánlások is! Ezeket hamarosan ismertetjük! Aki nem szeretné, hogy elhangozzon a neve a műsorban, ezt is tudomásul vesszük és diszkréten kezeljük adatait.
A hívásokat rendezzük és párosítjuk. Ez lesz Tomka Lea feladata. Ha a kérés és a felajánlás össze illik, akkor kiközvetítjük. Ezért nagyon fontos, hogy mondják be a helységet és Budapesten a kerületet is, hogy ésszerűen tudjuk szervezni a dolgokat. Mindig a szállítás a probléma, ezért ha lehetséges a felajánló személyesen vigye el, hogy legyen személyes találkozás is, mert akkor igazán szép a dolog. Egyiken-másikon mi is igyekszünk ott lenni mikrofonunkkal és megörvendeztetni hallgatóinkat az ott megélt öröm hangjaival.
Ami felesleges nálam, az szükséges lehet nálad, és fordítva!


Mária Rádió • 1142 Budapest, Szőnyi út 16. • Telefon: 06 1 373 07 01 •
E-mail: info@mariaradio.hu - és - szeretetfutar@mariaradio.hu


[ 2011.11.22. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-