nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Szigorítják a segélyezést oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Szigorítják a segélyezést
120 órát kellene dolgozni negyedévente

A családi pótlék kifizetésein nem változtatna a kormány, ám 2009-től rendszeres szociális segélyt csak munka mellett adnának. Lapinformációk szerint negyedévente 120 órányi munka lenne a feltétele a segély kifizetésének, ám ezért külön munkabér is járna. Ezzel bővíthető lenne a közmunka-program is. Az elképzelések szerint, akit feketemunkán érnek, az nem kaphatna segélyt.

A konkrét elképzeléseket július 8-án ismerteti a szocialista frakcióval a szociális és munkaügyi miniszter. Szigorúbban ellenőriznék a segélyen élők együttműködését az önkormányzatokkal, amely már most is feltétele a rendszeres támogatásnak. Magyarországon jelenleg 178 ezren élnek segélyből, ám ennyi közmunka-lehetőség nincsen. A változások 2009-ben léphetnek életbe.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2008.06.27. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-