nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Sziklafal stabilizáció oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Sziklafal stabilizáció
A beruházás keretén belül mintegy 360 méter hosszú szakaszon a sziklafal felső részét sűrű hálós résszel látják majd el és szervízút épül.

Májusban kezdődik a sziklafal stabilizációja Nyergesújfalun

Jövő hét hétfőn (2009. anuár 19) délelőtt 11 órakor írják alá a "Nyergesújfalu, 10-es főút melletti sziklafal stabilizációja" című városi kiemelt projekt támogatási szerződését a nyergesújfalui polgármesteri hivatalban. A település önkormányzata az Új Magyarország Fejlesztési Terv Közép-Dunántúli Operatív Program keretében nyert több mint 221 millió forintot a kivitelezésre. A projekt összköltsége 242 millió forint, melyhez 36 milliót sajátforrásból biztosít a város testülete.

A beruházás keretén belül mintegy 360 méter hosszú szakaszon a sziklafal felső részét sűrű hálós résszel látják majd el, szervízút épül és növényeket is telepítenek a helyszínen. A munkálatok várhatóan májusban kezdődnek és nyár végére fejeződnek be. Az ünnepségen részt vesz Miskolczi József polgármester, dr. Horváth Klára, a Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács társelnöke és Kovács Tamás, a  Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség ügyvezető igazgatója is.

forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.01.15. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek