nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Szociális földprogram 2012. oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Szociális földprogram 2012.
Lábatlan Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2012. évben is meghirdeti a szociális földprogramot.
A szociális földosztás gondolatának apropója, hogy a rászorult Lábatlanon élő családok, akiknek megélhetési problémáik vannak, az önkormányzat által ingyenes földterület biztosításával, saját befektetett munkájuk eredményeképpen meg tudják termelni a konyhakert méretű parcellákban a friss zöldségeket, gyümölcsöket.
Művelésre a Lábatlan külterület 093/1 hrsz-on fekvő 6500 m2-es földterület kerül ismételten felosztásra 500 és 1000 m2-es terület igénylésével.

Földterület igénylésesre nyomtatványt a Polgármesteri Hivatal 2. számú irodájában lehet kérni, vagy itt a honlapról letölteni.

Az igénylést 2012. március 31-ig lehet benyújtani.

Az igénylés mellé kérjük csatolni a család havi nettó bevételének igazolását.

[ 2012.03.14. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-