nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Szociális földprogram Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Szociális földprogram Lábatlanon
A kérelmezők élelmiszerszükségletük ellátáshoz ingyenes földterületet és vetőmagcsomagot kaphatnak, részletes feltételek és benyújtási határidő.

Tájékoztató a hátrányos szociális helyzetben élők földprogramjáról

Lábatlan Város Önkormányzata a rászorult lábatlani családok helyzetének javítása érdekében ingyenes használatú földterületet és vetőmagcsomagot biztosít a családok élelmiszerszükségletének előállításához, a szociális juttatás kompenzálásához.


A programban való részvételre munkanélküli, lábatlani állandó lakhellyel rendelkező lakosok pályázhatnak a Polgármesteri Hivatal (2541 Lábatlan, József A. u. 60.) gyámügyén átvehető (és itt letölthető kérelem kitöltésével, amennyiben az egy főre jutó jövedelem 42.750 Ft alatt van. A kérelem benyújtási határideje 2011. április 15., a benyújtott kérelmekről öt munkanapon belül az Oktatási, Szociális és Egészségügyi Bizottság dönt.


A sikeres pályázók a lábatlani Bajcsy-Zsilinszky utca belterületi szakasza mentén (térképen kékkel jelölve) mintegy 800 m2 nagyságú, felszántott területet kapnak ingyenes használatra az önkormányzattól egy év időtartamra. Az igénylők részére 15.000 Ft értékben (zöldségek, burgonya, egyéb élelmiszernövények) vetőmagcsomag kerül átadásra.


A pályázók a terület ingyenes használatáról egy éves szerződést kötnek az önkormányzattal. Az önkormányzat a felszántott terület használatát ellenőrzi. Az ingyenes használat az egy év leteltével igény szerint meghosszabbítható, azonban a kizárásra kerül az a kérelmező, aki önhibájából az igényelt terület gondozását elmulasztja.


A pályázók gondoskodnak a vetemény gondozásáról (locsolásáról), a szükséges munkaeszközökről, valamint szükség esetén a terület őrzéséről.

Letölthető kérelem (benyújtási határidő: 2011.04.15.)

Megművelhető földterület (kékkel jelölve)


Földprogram Lábatlanon-Lábatlan Város Önkormányzata 2011. nagyobb térkép


[ 2011.03.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek