nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Szociális Információs Szolgáltatás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Szociális Információs Szolgáltatás

TÁJÉKOZTATÁS SZOCIÁLIS INFORMÁCIÓS SZOLGÁLTATÁS LÉTREHOZÁSÁRÓL Lábatlan Város Önkormányzata létrehozta a szociális információs szolgáltatást, mely 2005. október 17-től vehető igénybe.

A szolgáltatás helyszíne: Lábatlan Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatalának szociális (2. számú) irodája (Lábatlan, József Attila u. 60.)

A szolgáltatás elérhetőségének időpontja: a Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási ideje.

A szociális információs szolgáltatás célja, hogy az e törvényben meghatározott, illetve egyéb, a szociális biztonság megteremtéséhez kapcsolódó ellátásokat és szolgáltatásokat igénylők megfelelő tájékoztatást kapjanak az ellátások hozzáférhetőségével és az igénybevételükre vonatkozó szabályokkal kapcsolatban.
A szociális információs szolgáltatás keretében az ügyfelek tájékoztatást kapnak:
- a személyes gondoskodást nyújtó ellátásokkal és szolgáltatásokkal,
- az egészségügyi ellátással kapcsolatban,
- a helyben igénybe vehető ellátások és szolgáltatások köréről, feltételeiről és az igénybevétellel kapcsolatos eljárási kérdésekről,
- a helyben nem elérhető ellátások, szolgáltatások elérhetőségéről és igénybevételük módjáról.
- a pénzbeli és természetbeni szociális és gyermekvédelmi ellátásokkal,
- a családtámogatási ellátásokkal,
- a társadalombiztosítási és a foglalkoztatáshoz kapcsolódó ellátásokkal,
- valamint a fogyatékossággal összefüggő ellátásokkal kapcsolatban: az ellátás megállapítására hatáskörrel és illetékességgel rendelkező szerv elérhetőségéről, illetve az ellátások igényléséhez szükséges iratokról,
- ifjúsági ügyekben.


[ 2005.10.21. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek