nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Szociális Munka Napja oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Szociális Munka Napja
Dinnyés István polgármester a Szociális Munka Napja alkalmából a lábatlani Gerenday Közösségi házban tartott ünnepségen köszöntötte a szféra dolgozóit.

Dinnyés István, Lábatlan Város Polgármestere a Szociális Munka Napja alkalmából a lábatlani Gerenday Közösségi házban tartott ünnepségen méltatta és köszönte meg a szféra dolgozóinak nehéz, sokszor áldozatos munkáját. A településen működő Gondozási Központ, Kuckó Gyermekjóléti és Családsegítő szolgálat munkatársai, valamint a polgármesteri hivatal érintett dolgozói egyre nehezebb feltételek mellett nyújtanak a támogatást, törődést igénylők részére konkrét, azonnali, olykor nélkülözhetetlen segítséget,sőt gyakran konfliktuskezelő, válságmegoldó technikákat, módszereket is átadnak, hogy megkönnyítsék a rászorultak számára a mindennapi életben való boldogulást.

Magyarországon az emberek közel egyharmada küszködik valamilyen szociális kezelést, gondozást igénylő problémával. A szociális munka napját 2000. novemberétől ünneplik meg hazánkban.

Az eseményről a kemma.hu-n: http://kemma.hu/komarom-esztergom/kozelet/segitenek-es-ezt-koszonik-nekik-411953


[ 2011.11.13. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-