nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Szociális Munka Napja oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Szociális Munka Napja
Nagyra értékeljük az e területen dolgozók kimagasló társadalmi hasznosságú tevékenységét. A szociális munka egyidős az emberiséggel.

Köszöntő Szociális Munka Napjára

„Ebben az életben nem tehetünk nagy dolgokat, csak kis dolgokat tehetünk nagy szeretettel.”
(Teréz anya)

Lábatlan város Önkormányzata nevében tisztelettel köszöntjük november 12-e a Szociális Munka Napja alkalmából a szociális területen dolgozókat.

Őszinte megbecsülésünket fejezzük ki azoknak, akik nap, mint nap hitükkel és meggyőződésükkel azon fáradoznak, hogy a rászorulóknak – legyen az gyermek, felnőtt, időskorú, fogyatékos, szenvedélybeteg, pszichiátriai beteg, hajléktalan – az emberi méltóságot tiszteletben tartva adják meg a tőlük telhető segítséget. Azok előtt a szociális területen irányító-, intézményfenntartó feladatot ellátó kollégák előtt is tisztelgünk, akik nélkül nem lenne működtethető a szociális intézményrendszer.

Nagyra értékeljük az e területen dolgozók kimagasló társadalmi hasznosságú tevékenységét. A szociális munka egyidős az emberiséggel, hiszen minden közösség gondoskodik az elesettekről, szegényekről, betegekről.
A társadalom fokmérője, hogyan él együtt a szegényekkel, hogyan gondoskodik a szegényekről, a segítségre, támogatásra szorulókról.
Köszöntjük a szakma dolgozóit ezen a napon! Kívánjuk, hogy sok örömet találjanak a nem mindig könnyű hivatásukban!

Lábatlan város önkormányzata nevében:

Dinnyés István
polgármester


[ 2016.11.11. ]
MEGOSZTÁS:

Kapcsolódó képek