nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Szúnyoggyérítés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Szúnyoggyérítés

Településünkön a 2007. évben 5 alkalommal végez a Corax Bioner Környezetvédelmi Rt. csípőszúnyog gyérítést. Az egyes alkalmak során két lépcsőben történik a szúnyogirtás. Elsőként légi-kémiai úton, a második lépésben pedig földi-melegködös módszerrel juttatják ki a K-OTHRIN ULV nevű készítményt. A szer emberre, emlősökre, madarakra, halakra, nem veszélyes. Élelmezésügyi várakozási ideje nincs.

Lábatlanon az idei év első szúnyoggyérítésre június 25-27. között illetve kedvezőtlen időjárás esetén július 02-04. között kerül sor.

Ez úton is felhívjuk a méhészkedéssel foglakozó lakosaink figyelmét, hogy tevékenységüket jelentsék be a Polgármesteri Hivatal 9. számú irodájában, hogy a tervezett szúnyogirtásokat megelőzően értesíteni tudjuk őket, mivel a szúnyogirtásra felhasznált szer méhekre veszélyes.


[ 2007.06.25. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek