nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Szúnyoggyérítés településünkön a 2006. évben oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Szúnyoggyérítés településünkön a 2006. évben

SZÚNYOGGYÉRÍTÉS


Településünkön a 2006. évben 4 alkalommal végez a Corax Bioner Környezetvédelmi Rt. csípőszúnyog gyérítést. Az egyes alkalmak során két lépcsőben történik a szúnyogirtás. Elsőként légi-kémiai úton, a második lépésben pedig földi-melegködös módszerrel juttatják ki a K-OTHRIN 10 ULV illetve a RESLIN PREMIUM nevű készítményeket. A szer emberre, emlősökre, madarakra, halakra, nem veszélyes. Élelmezésügyi várakozási ideje nincs.

Lábatlanon az idei év első szúnyoggyérítésre június 14-17. között illetve kedvezőtlen időjárás esetén június 20-23. között kerül sor.


[ 2006.06.09. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek