nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Szúnyogírtás Lábatlanon! oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Szúnyogírtás Lábatlanon!
A késő tavaszi időszakban elszaporodott szúnyogok szükségessé tették a gyérítés mielőbbi megkezdését. A szúnyoggyérítés időpontjai a következők.

Szúnyoggyérítés

Ezúton értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a CORAX – BIONER Zrt. a település területén az első földi kémiai szúnyoggyérítést az alábbi időpontokra tervezi:


Tervezett időpont: 2009. május 11-12-13.
Tartalék időpont: 2009. május 14-15.

A gyérítést 19:45-től az esti órákban éjfélig bezárólag végzik.


Felhasználásra kerülő irtószer: Reslin Premium szúnyog irtószer

A vegyszer méhekre veszélyes!

Ez úton is felhívjuk a méhészkedéssel foglakozó lakosaink figyelmét, hogy tevékenységüket jelentsék be a Polgármesteri Hivatalban, hogy a tervezett szúnyogirtásokat megelőzően értesíteni tudjuk őket, mivel a szúnyogirtásra felhasznált szer méhekre veszélyes.


                                            Ph.


[ 2009.05.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
Az ellenség