nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Szűrés oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
november 2020
előre
Szűrés
A szűrővizsgálatok fontosságára hívja fel a figyelmet az ÁNTSZ Dorogi, Esztergomi Kistérségi Intézete.

A hölgyeknek évek óta térítésmentes, behívóleveles méhnyak- és emlőszűréseket szerveznek, és ingyenes fogorvosi vizsgálatokra is lehetőség van.

Az Egészségnapokon a férfiaknak prostata-szűrést is biztosít az ÁNTSZ. A dorogi kistérség a rosszindulatú daganatos betegségek miatti halálozási listán a második helyen áll, amelynek részaránya férfiaknál 25, nőknél 23 százalék. Az esztergomi kistérségben még kedvezőtlenebbek az adatok, itt a férfiak 28 százalékának halálát okozza valamilyen daganatos betegség.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2010.02.25. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-