nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Kulturális hírek / Szüreti felvonulás oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Szüreti felvonulás
2014. szeptember 20-án került megrendezésre - az immár hagyománnyá váló – szüreti felvonulás a Borostyán Baráti Kör szervezésében. - Képekkel!
Az időjárás kegyes volt, szép napsütéses időben indult a lovas felvonulás. Sajnos a fogatok hiánya miatt az idén az ifjúság nem tudott részt venni a menetben.
A déli órában induló felvonuláson a bíró és bíróné hintaja vezette a sort, majd a következő hintón Dinnyés István polgármester úr köszöntötte a város lakóit!
A zenekocsi után Singer István fogata következett, melyen a magyar ruhás szolnoki táncegyüttes és a Borostyán Baráti Kör tagjai foglaltak helyet. Ők a megállóhelyeken rövid műsorral köszöntötték a nézőközönséget.
A menet kedves színfoltja volt a pónifogatot hajtó Luca és Kata, valamint néhányunk kisunokája.
A megállókban süteménnyel, pogácsával kínálták a felvonulókat városunk lelkes patronálói.
(Hősök tere: Andruskóné Szlovák Erzsébet, Cementgyári ltp.: Gondozási Központ tagjai, Oltalom Idősek Otthona előtt az otthon dolgozói, Piszkei ltp.: Juhász és Bordás család.)
Támogatóink voltak:
Lábatlani Vasbetonipari Zrt., Forest Papír Kft., Szőlő-Virág Kft, Lábatlan Város Önkormányzata, Ollé Kft., Gyógynövénybolt, Kedvenc Állateledel Bolt, Hammer Markt, Szalai László, Giacintóné Valéria és Giacintóné Magdi, Napsugár Ruhásbolt, Aknainé Sági Erzsébet, Piszke Csemege.
Köszönetünket fejezzük ki a fenti támogatóknak és Szabó Ildikónak, aki nagy segítségünkre volt a szervezésben.
Jó érzéssel tölt el bennünket, hogy - színesítve a városi napokat - a település lakóinak egy kellemes délutánt adhattunk.

Borostyán Baráti Kör

[ 2014.09.25. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-