nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Szüreti felvonulás és szüreti bál Lábatlanon oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Szüreti felvonulás és szüreti bál Lábatlanon

Hagyományos szüreti felvonulásra és szüreti bálra invitálja a kikapcsolódni vágyókat Lábatlan Város a Lábatlani Városi Napok program keretében szeptember 23-án. A szüreti felvonulás szervezője, a Nyugdíjas Hagyományőrző Klub immáron sokadszor rendezi meg ezt a látványos programot. Lovasok és lovas kocsik sora teszi látványossá a felvonulást, ami délután 3 órakor kezdődik, majd este bállal folytatódik a Gerenday Kertben. A felvonuláshoz a tervek szerint városnéző kisvonat is kapcsolódik, mely várja utasait. Indulás a Rákóczi Művelődési Ház előtti térről, délután 3 órakor!


[ 2006.09.12. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek