nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egészségügyi hírek / Szűrővizsgálatok oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
január 2021
előre
Szűrővizsgálatok
Folyamatosan zajlanak a behívóleveles szűrővizsgálatok megyénkben, a megjelenési arány azonban lényegesen elmarad az elvárttól.

Kevesen járnak szűrővizsgálatra megyénkben

Folyamatosan zajlanak a behívóleveles szűrővizsgálatok megyénkben, a megjelenési arány azonban lényegesen elmarad az elvárttól. A tatabányai Szent Borbála kórház továbbra is várja azokat az Oroszlányban élő hölgyeket, akik megkapták a behívólevelet, de folytatódnak a mobil szűrőbuszos vizsgálatok is. A szűrőbusz a héten Lábatlanon a Művelődési Ház előtt, jövő héten pedig Nyergesújfalun a Felszabadulás téri Iskola előtt várja a behívólevelet kapott hölgyeket.

Méhnyak-szűrés: 3-évenként esedékes, a 25-65 éves hölgyeket érinti,az alábbi területeken élő hölgyek kapják kézhez a behívólevelet. A behívólevél mellé mellékelnek Rendelőintézeti listát, amelyből az érintettek kiválaszthatják a lakóhelyükhöz legközelebb eső Rendelőintézet Nőgyógyászati Szakrendelőjét.

Tokodaltáró: 310 fő
Úny: 49 fő
Ács: 478 fő

Sajnos a megjelenési arányok alapján elmondható,hogy kevesen tartják fontosnak a két szűréstípust, pedig idejében felismerve a gyógyulási esélyek nagymértékben javíthatók és az életminőség jobbítható.

Forrás: www.kekduna.hu


[ 2009.06.09. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek