nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Oktatási hírek / Tájékoztatás a Petőfi Sándor Ált. Isk. jogutódlásáról oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Tájékoztatás a Petőfi Sándor Ált. Isk. jogutódlásáról

Tájékoztatás a Petőfi Sándor Általános Iskola
tanulóinak szülői részére a
Petőfi Sándor Általános Iskola
jogutódlással történő megszüntetéséről


TISZTELT SZÜLŐK! Bizonyára már Önök is értesültek arról, hogy Lábatlan Város Önkormányzat Képviselő Testülete 25//2006. (III.28.) sz. határozatával döntött arról, hogy 2006. július 1-i hatállyal a Petőfi Sándor Általános Iskolát, mint önálló iskolát megszünteti, azzal, hogy 2006. július 1-i hatállyal jogutód iskolának az Arany János Általános és Alapfokú Művészeti Iskolát jelöli meg. 43/2006. (IV.25.) sz. határozatával döntött arról, hogy a 2006/07. tanévtől kezdődően a mindenkori 5. évfolyamon és ezt követően felmenő rendszerben a felső tagozaton két-két osztály indítását engedélyezi a székhely iskola (Rákóczi u. 112.) telephelyén. Ez azt jelenti, hogy 2006 szeptemberétől 5. évfolyam csak a székhely iskola telephelyén indul. A buszközlekedést a tanítás rendjéhez igazítják (délelőtt, délután).
Erre az intézkedésre azért volt szükség, mert hosszú távon az Önkormányzat nem tudja a két iskolát megfelelő szinten fenntartani az egyre nehezebb gazdasági helyzet miatt.
Az Önök gyermekét, ill. gyermekeit a közoktatás-szolgáltatás terén hátrány nem éri, ezt a szolgáltatást a gyerekek továbbra is a megfelelő színvonalon kapják meg, sőt a pedagógiai szolgáltatás köre bővül. Pl.: a gyermekközpontú minőségbiztosítással, művészeti neveléssel és oktatással.
A jogutódlás a tanulói jogviszonyt sem érinti, a jogelődnél tanulói jogviszonyt létesített tanulók automatikusan a jogutód intézmény tanulóivá válnak. Arra törekszünk, hogy az átmenet lehetőleg zökkenőmentesen valósuljon meg, az iskola nyitott, számítunk az Önök együttműködő munkájára is.

Lábatlan, 2006. május 22.Gubody Sándor s.k.Balogh Erzsébet s.k. jogelőd intézmény vezetőjejogutód intézmény vezetője


[ 2006.05.30. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek