nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Tájékoztatás szúnyoggyérítésről oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Tájékoztatás szúnyoggyérítésről
Településünkön a 2005. évben 3 alkalommal végez a Corax Bioner Környezetvédelmi Rt. csípőszúnyog gyérítést. Az egyes alkalmak során két lépcsőben történik a szúnyogirtás. Elsőként légi-kémiai úton, a második lépésben pedig földi-melegködös módszerrel juttatják ki a K-OTHRIN 10 ULV illetve a MOSQUITOX 1 ULV nevű készítményeket. A szer emberre, emlősökre, madarakra, halakra, nem veszélyes. Élelmezésügyi várakozási ideje nincs.

Lábatlanon június 15-én és július 15-én már elvégezték a légi szúnyoggyérítést. A földi melegködös gyérítésre első alkalommal június 20-án sor került, a júliusi gyérítést a kedvezőtlen időjárás miatt nem lehetett elvégezni. Ennek pótlásáról egyeztet az önkormányzat a cég képviselőjével. A harmadik gyérítésre (légi-kémiai, földi melegködös) augusztusban kerül sor, melynek pontos időpontja még nem ismert.

[ 2005.08.05. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek