nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Tájékoztató oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Tájékoztató
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a közelgő Halottak Napja kapcsán a Lábatlan, Dózsa György út 44. szám alatti (falusi) temetőben ...

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a közelgő Halottak Napja kapcsán növekvő forgalom miatt a Lábatlan, Dózsa György út 44. szám alatti (falusi) temető területén október 28. (péntek) 8 óra és november 2. (szerda) 16 óra között engedélyezett a parkolás gépjárművel. A gyalogutakon gépjárművel közlekedni azonban továbbra is tilos.

A fenti időszak lejárta után az utat ismét sorompóval zárjuk.

Polgármesteri Hivatal


[ 2011.10.25. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-