nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Tájékoztató oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Tájékoztató
2013. január 1-én hatályba lépett az önkényuralmi rendszerekhez köthető elnevezések tilalmáról szóló jogszabály

2013. január 1-én lépett hatályba az önkényuralmi rendszerekhez köthető elnevezések tilalmáról szóló jogszabály, mely alapján a település közterületei nem viselhetik olyan személy nevét, aki részt vett önkényuralmi rendszer megalapozásában, kiépítésében vagy fenntartásában. Az érintett utcák felsorolását a mellékelt javaslati lap tartalmazza.


A képviselő testület döntése alapján, Lábatlanon az érintett utcák lakosai maguk tehetnek javaslatot saját közterületük új elnevezésre a következő Lábatlani Hírmondóban megjelenő javaslati lap kitöltésével és visszaküldésével.


A javaslatokat május 31-ig fogadjuk, majd azokat összegezve a képviselő-testület véglegesíti az új elnevezést. A törvény értelmében valamennyi névváltozáshoz kapcsolódó adatváltozás bejegyzése illeték- és díjmentes.
Lábatlan Város Önkormányzata

Javaslati lap - megnézem


[ 2013.03.29. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-