nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Tájékoztató a járásokról oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Tájékoztató a járásokról
2012. október 30-án a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal kezdeményezésére tájékoztató előadás hangzott el a Gerenday Közösségi Házban

Tájékoztató a 2013. január 1-től megalakuló járási hivatalokról

2012. október 30-án a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal kezdeményezésére tájékoztató előadás hangzott el a Gerenday Közösségi Házban. Török Ádám a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal főigazgatója ismertette a január 1-től megalakuló járások főbb feladatait, a megvalósítás előkészítő lépéseit és az indulásig megoldandó feladatokat. Mint elmondta, a járási központ Esztergomban lesz, a korábbi földhivatal épületében, ugyanakkor Nyergesújfalun és Dorogon kirendeltség (később Kormányablak) fog működni. A lábatlani Polgármesteri Hivataltól négy fő köztisztviselőt, a feladatellátáshoz szükséges számítógépeket és bútorokat vesz át a leendő járási hivatal. A főigazgató elmondta, hogy a változtatás célja, hogy az ügyfelek jobb és magasabb színvonalú kiszolgálása, az államigazgatási feladatok helyileg koncentrált elvégzése.
Dr. Völner Pál országgyűlési képviselő és államtitkár a számos, hasonló jelentőségű és mélységű kormányzati reform közé emelte a járások kialakításának jelentőségét. A tájékoztatón mintegy 40 fő vett részt, a hallgatóság köréből elhangzott kérdésre válaszolva a közoktatás területét érintő kérdések is szóba kerültek. A tájékoztató előadás a helyi televízióban és a www.labatlan.hu oldalon megtekinthető.

[ 2012.10.31. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-