nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Tájékoztató a projekt alakulásáról oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
december 2018
előre
Tájékoztató a projekt alakulásáról
Az új engedélyeztetési és közbeszerzési eljárás lefolytatása után 2011 májusában folytatódott a beruházás.

A nyergesújfalun kialakításra kerülő Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat telephelyének kialakítása során 2011 januárjában a kivitelező az építés helyszínén korábbi iparterület létesítményeinek alapjait tárta fel, mely a rendelkezésre álló tervek szerinti kivitelezést nem tette lehetővé. Az új engedélyeztetési és közbeszerzési eljárás lefolytatása után 2011 májusában folytatódott a beruházás.
2011 augusztusában újabb akadályok merültek fel az épület 2. szintjének akadálymentes megközelítését lehetővé tevő tereprendezés, földmunka és bejáró híd kivitelezése során. A felmerülő pótmunkák új építési engedélyezési eljárás lefolytatását tették indokolttá. A módosítások keretében a bejáróhíd alatt kialakításra kerülő helységek: kerékpár tároló 13,75 m², valamint 4,45 m². A közbeszerzési eljárást követően várhatóan 2011 októberében folytatódik a beruházás. A létesítmény átadására várhatóan 2012 februárjában kerül sor.

Kedvezményezett: Lábatlan Város Önkormányzata
Elérhetőség: 2541 Lábatlan, József A. u. 60., 33/517-500

Közreműködő Szervezet: VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Nonprofit Kft. Közép-dunántúli Területi Iroda
Elérhetőség: 8000 Székesfehérvár, Rákóczi u. 1. V. emelet

NFÜ honlap: www.nfu.hu, Váti honlap: www.vati.hu[ 2011.09.28. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek
-