nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Tájékoztató a zsákos hulladékszállításról oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Tájékoztató a zsákos hulladékszállításról
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a soron következő (2013. január 16-i, szerdai) lakossági szilárd hulladékszállítás során ...

Felhívás!
Tájékoztató a zsákos hulladékszállítás rendjéről


Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a soron következő (2013. január 16-i, szerdai) lakossági szilárd hulladékszállítás során

a zsákos szállítással érintett ingatlanok esetében

a szolgáltató az érintettek lakcímén átadja részükre a szükséges számban a hulladékgyűjtésre szolgáló zsákokat.

A szolgáltató a január 16-i szállítás során  -és ezt követően a területi képviselő munkába állásáig- valamennyi zártan elhelyezett (zsák, kuka, egyéb hulladékgyűjtő zsák) hulladékot elszállít.

Az alkalmazott technológia miatt valamennyi lábatlani utca esetében lehetőség lesz áttérni a megfelelő méretű hulladékgyűjtő edényes (kukás) szállításra is.

Többlethulladék elszállítása céljából zsákot 2013. január 16-tól a Polgármesteri Hivatal (2541 Lábatlan, József A. u. 60.) portáján lehet vásárolni.

Tisztelettel:
Lábatlan Város ÖnkormányzataZsákos hulladékszállítással érintett utcák, illetve utca szakaszok:
- Szabadság
- Bajcsy-Zsilinszky
- Őrhegyi
- Templomalja
- Balassi
- Szűk
- Öreghegyi
- Damjanich
- Paprét (egy ingatlan)
- Zrínyi ltp. (egy ingatlan)


[ 2013.01.11. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek