nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Önkormányzati hírek / Tájékoztató ebzárlatról oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
október 2021
előre
Tájékoztató ebzárlatról

TÁJÉKOZTATÁS Az FVM Állategészségügyi és Élelmiszer-Ellenőrzési Főosztály 52.421/2006. sz. körlevele értelmében megkezdődik a rókák tavaszi, veszettség elleni orális immunizálása.

A 13/2002. (I.30.) és a 41/1997. (V. 28.) FVM rendelet értelmében a KEM Állategészségügyi és Élelmiszer-ellenőrző Állomás Kerületi Főállatorvosa ebzárlatot rendelt el 2006. április 10-től - május 7-ig város és környékének egész területére. Az ebzárlat időtartama alatt az ebeket megkötve vagy zárva kell tartani, csak pórázon szabad sétáltatni, az állatokat tilos legeltetni.

Az önkormányzat –az Áeü. tv. 42. §-a (2) bekezdésének b.) pontja alapján – ezen időszak kezdetéig köteles gondoskodni a kóbor ebek befogadásáról.

Amennyiben rendkívüli esemény történik (pl. ember érintkezik a vakcinával), azt haladéktalanul jelenteni kell a területileg illetékes állomásnak és az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat illetékes területi szervének. Schantzl Edit
jegyző    


[ 2006.03.30. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek