nyitólap
webtérkép
mailküldés
keresés
vissza a főoldalra
Ön jelenleg a Városlakóknak / Aktualitások / Egyéb hírek / Tájékoztató lakossági bejelentésre oldalon áll
Városlakóknak
Feliratkozás hírlevélre
Eseménynaptár
vissza
március 2021
előre
Tájékoztató lakossági bejelentésre
Lakossági bejelentés érkezett a Piszkei lakótlep közvilágításával kapcsolatban. Az E-on elmondta, hogy a lakótelepen jelenleg folyik a ....

Lakossági bejelentés érkezett a Piszkei lakótelep közvilágításával kapcsolatban. A lakótelepen jelenleg folyik a közvilágítási hálózat felújítása.

A közvilágítás helyreállítása érdekében levélben kerestük meg a szolgáltatót, a szolgáltató válaszát az alábbiakban olvashatják: 

A Piszkei lakótelep közvilágítási hálózatának felújítása során olyan problémába ütköztünk, hogy valamennyi kandelábernél be van betonozva a kábel. Ahhoz, hogy cserélni tudják el kellett vágni a kábeleket és csak így tudták folyamatában cserélni. A jó hírem az, hogy a felújítás a végéhez közeledik, 10.11-én lesz áramszünet a Piszkei lakótelepen, melynek során üzembe helyezzük az új közvilágítási hálózatot, addig is kérjük szíves megértésüket és türelmüket!

EON Észak-Dunántúli Áramszolgáltató Zrt.


[ 2010.10.06. ]
MEGOSZTÁS:

A törlés használata

A hozzászólás végén látható egy új gomb, mellyel a fórum önmoderálását szeretnénk segíteni. A moderálandó hozzászólás betűszíne pirosra vált a gombra kattintás előtt.

A törlés gomb segítségével bárki sértőnek jelölhet egy hozzászólást. A sértőnek jelölt hozzászólások kisebb betűvel látszanak, és halvány piros a hátterük. Ha egy hozzászólásra 4 törlési igény érkezik eltérő IP címekről, az automatikusan lekerül az oldalról, azaz moderálásra kerül. A gomb után látható számok az eddigi törlési igények számát mutatják a moderálási limithez képest.


Hozzászólások

Nincsenek még hozzászólások!
Kapcsolódó képek